VERSLAG | 17-01-2017
We starten 2017 met lekker proeven!
Op dinsdag 17 januari werden we warm welkom geheten bij Ad Baaij en zijn team bij de Proeverij in Lisse.
Na het wensen van een voorspoedig en gezond 2017 door onze voorzitter kreeg onze gastheer het woord. Ad vertelde over de geschiedenis van de zaak, hoe zijn vader en opa de zaak (viswinkel) in Lisse hebben opgebouwd en hoe Ad en zijn broer Kees het verder hebben uitgebouwd.
Bij Ad speelde al langer de gedachte om eens wat meer te gaan doen met de vraag om behalve salades met vis en toebehoren ook de complete catering te verzorgen. En zie daar; Baaij catering. Dit ging zo mooi dat nu de vaste locatie De Proeverij in Lisse is gerealiseerd.
De avond ging verder met 2 heerlijke amuses, waarna we mochten genieten van een 4 gangen walking diner. De vriendelijke bediening en de koks zorgden dat het ons aan niets ontbrak.
Na een avond vol culinair netwerken gingen de laatste mensen om 23.00 naar huis.
Bekijk hier het foto verslag
De avond ging verder met 2 heerlijke amuses, waarna we mochten genieten van een 4 gangen walking diner. De vriendelijke bediening en de koks zorgden dat het ons aan niets ontbrak.
Na een avond vol culinair netwerken gingen de laatste mensen om 23.00 naar huis.